Два проекти ГО РЦЄП беруть участь у конкурсі Social Project Awards

Social Project Awards - премія у сфері соціальних проектів і соціальних інновацій, основна мета якої популяризувати соціальні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни.

0
632
переглядів
Поділитися на Facebook
Поділитися на Twitter

Як перша і єдина премія подібного роду спрямована на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння піднесенню соціальних проектів в країні.

Цьогоріч ГО “Регіональний центр євроінтеграційних проектів” подав два проекти у номінації “Освіта”. Це:

  • Educational Game Space  це простір, що об’єднує, навчає, спонукає та залучає до активних дій, використовуючи гру. Ми пропонуємо учасникам створити навчальну настільну гру, під час чого вони можуть розвинути управлінські, комунікаційні, лідерські та інші якості та поглибити знання з обраної ними тематики. На другому етапі бажаючі можуть пограти у створені навчальні ігри, сформувати свою громадянську позицію та набути компетенцій, що допоможуть її реалізовувати в подальшому. Дізнатися більше про проект.
  • Покоління вільне від корупції – виховати покоління з нульовою толерантністю до корупції є основною стратегічною метою проекту. Упродовж 6-ти місяців команда громадської організації «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» розробила і реалізувала цілу низку креативних освітніх заходів спрямованих на реалізацію цієї амбітної мети. Дізнатися більше про проект.

Підтримуйте проекти на сайті конкурсу!

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР