Молодіжний проєкт «YouthTalents»

0
605
переглядів
Поділитися на Facebook
Поділитися на Twitter

У березні-червні 2020 року команда Олега Ліп’яцького в Інкубаторі молодіжних ініціатив розробляла ідею онлайн-платформи, що допомагатиме молодим талантам шукати роботу.

Як стверджує команда проєкту, у студентів та випускників існує проблема з пошуком роботи pа освітнім напрямом. Проте, це не єдина проблема, яку команда планує вирішити.

Кожного дня, HR менеджери різних підприємств шукають молодих кадрів. Кожен хоче знайти таланта. Проте, наявні онлайн-платформи для пошуку кадрів, не дають якісну пропозицію. До того ж, пошук є складним, не зручним та часто не дає очікуваних результатів.

На думку команди, ці проблеми повинні бути вирішені з допомогою онлайн-платформи YouthTalents – платформи молодих талантів.

Команда проєкту складається зі студентів 1, 3 і 5 курсів спеціальності «Менеджмент» Національного університету водного господарства та природокористування (Олег Ліп’яцький, Марина Ступницька, Вікторія Літвінчук, Олена Климович, Юлія Веремйова, Катерина Лазарева). Куратор проєкту – Руслан Костюкевич.

Під керівництвом Олега Ліп’яцького команда розпочала проєкт з опитування студентів щодо проблем, які виникають у них під час пошуку роботи.

Серед головних проблем, студенти назвали малу кількість вакансій за освітнім напрямом та графіком, що дозволить суміщати роботу з навчанням. Серед інших проблем, було озвучено відсутність якісного пошуку та фільтрації, неповну інформацію зі сторони роботодавців щодо обов’язків за посадою або умов праці.

Команда проєкту також дізналась думки роботодавців, з якими проблемами вони стикаються при пошуку працівників. Це надто висока вартість користування існуючими платформами, неякісні резюме та система пошуку, відсутність перевірки компетенцій та мала кількість бажаючих працювати за освітнім напрямом.

Окрім цього, команда проєкту вирішила, що майбутня платформа, повинна не лише покращити вже існуючі підходи до підбору кадрів. А й внести дещо нове!

Менеджери з підбору персоналу дуже втомлюються, читаючи велику кількість класичних резюме. Та часто можуть «не розгледіти» таланта серед купи одноманітних резюме.

Тому платформа міститиме профіль шукача роботи з промо-роликом «Це я», у якому таланти зможуть розповісти головне про себе через креативну розповідь, а також, виділитись серед інших і збільшити свої шанси на працевлаштування.

У подальшому реалізація цього проєкту потребує залучення коштів інвесторів та/або грантових конкурсів спрямованих на соціальні проєкти.

Запрошуємо також і вас поділитись баченням та думкою стосовно проєкту!

Для студентів/випускників: https://cutt.ly/3uURWgu

Для роботодавців: https://cutt.ly/iuURDrX

Переглянути захист проєкту: https://youtu.be/RHJ9DIrhYTY

А якщо вас зацікавив цей проєкт і ви бажаєте особисто прийняти у ньому участь, запрошуємо до команди. Напишіть нам – [email protected]

Інкубатор молодіжних ініціатив  створено завдяки співпраці кафедри менеджменту НУВГП, West Business Center та ГО “РЦЄП”  і має унікальний формат діяльності, що дозволяє молоді поряд із отриманням результатів проектів, набувати практичних навичок управління проектами (адже участь у проектах є частиною програми підготовки менеджерів в НУВГП) та розвивати свої громадянські компетентності.

Стати резидентом Інкубатора молодіжних ініціатив просто – напишіть нам свій мотиваційний лист і ми обов’язково з Вами зв’яжемося – [email protected].

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР