Туристичні маршрути та культура Дядьковицької громади

0
531
переглядів
Поділитися на Facebook
Поділитися на Twitter

На сайті Дядьковицької громади нещодавно з’явився розділ «Культура» (dyadkovychi.org.ua/page/kultura), де розміщено:

  • Туристичну мапу громади;
  • Календар культурних подій;
  • А згодом буде розміщено збірку «17 унікальних сіл громади».

Туристична карта містить інформацію про об’єкти культурної, історичної та природньої спадщини, а також  місця для відпочинку, джерела, фотозони та багато іншого.

Звичайно, туристичною окрасою громади є «Культурно-археологічний центр «Пересопниця», який можна оглянути за допомогою 360-панорам на Google Maps. На землі древньої Пересопниці було створено книгу, якій судилося увійти в історію нашої національної святині зі славою української Першокниги – Пересопницького  Євангеліє.

Крім культурних об’єктів громада багата і на об’єкти природної спадщини. Біля села Малий Шпаків розташовано найвища точка Рівненського району – 289 м. На території громади є десятки джерел, повз яких прокладено веломаршрути.

Для зручності туристів нанесені маршрути, місця риболовлі, відпочинку, торгові точки.

Календар культурних подій дозволить туристам отримати інформацію про фестивалі, конкурси, цікаві події, що відбуваються на території громади.

Сподіваємось що якісний туристичний продукт, підвищить конкурентоспроможність Дядьковицької громади, створить необхідні умови для приваблення туристів, сформує сприятливий економічний та інвестиційний клімат, активізує підприємницьку діяльність, дасть можливість для створення нових робочих місць.

Туристичну мапу та календар культурних подій підготовлено ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» спільно з Молодіжною радою при Дядьковицькій сільській раді в межах проєкту «Електронні сервіси для побудови сталої моделі взаємодії влади і мешканців Дядьковицької територіальної громади» за підтримки «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР