Тендер на типографські послуги

0
129
переглядів
Поділитися на Facebook
Поділитися на Twitter

Громадська організація «Регіональний центр євроінтеграційних проєктів», далі – ГО «РЦЄП», в рамках грантового проєкту «Електронні сервіси для побудови сталої моделі взаємодії влади і мешканців Дядьковицької територіальної громади», що реалізується у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу,

 оголошує відкритий тендер на типографські послуги.

Очікуваний термін надання послуг: листопад 2021 року.

Детальні умови тендеру

Термін подання тендерних пропозицій:

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником  до 07.11.2021 року до 18.00 на  е-mail:  

Проєкт «Civic tech – інструмент якісної взаємодії» реалізується ГО «Регіональний центр євроінтеграційних проектів» у партнерстві з Дядьковицькою сільською радою у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу. Національну платформу е-демократії E-DEM створено Фондом Східна Європа в межах швейцарсько-української Програми EGAP.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР