ЄМІки вчаться писати проекти

4 листопада 2016 року члени «Молодіжної європейської ініціативи» Вікторія Порожняк і Ольга Пахаренко взяли учать у тренінгу «Підготовка якісних громадських проектів: теорія і практика».

0
634
переглядів
Поділитися на Facebook
Поділитися на Twitter

4 листопада 2016 року члени «Молодіжної європейської ініціативи» Вікторія Порожняк і Ольга Пахаренко взяли учать у тренінгу «Підготовка якісних громадських проектів: теорія і практика».

Тренінг проводився в рамках Другого конкурсу малих грантів для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні в Рівненській і Волинській областях, оголошеного нещодавно РОГО «Комітет виборців України» в межах проекту «Українська регіональна платформа громадянських ініціатив».

Тренери Олексій Горецький та Святослав Дубов провели аналіз помилок, яких припускалися заявники під час першого конкурсу минулого року, а також розповіли учасникам, як правильно визначати й обґрунтовувати проблему, формувати мету і завдання, планувати діяльність, проводити моніторинг та оцінку, формувати бюджет тощо.

Учасники тренінгу змогли навчалися готувати якісні конкурентноспроможні громадські проекти, спрямовані на вирішення актуальних місцевих суспільних проблем.

ЗАЛИШТЕ КОМЕНТАР